Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Μια βολτα στην ερωτικη Θεσσαλονικη

Πρωι Κυριακης και ειπα να κανω μια περαντζαδα την πολη με το αμαξι.

Πρωινη βολτα λοιπον στην "ερωτικη" και "ρομαντικη" Θεσσαλονικη.

Ειχα καιρο να κατεβω στο κεντρο και να ειναι ετσι αδεια η πολη και η αληθεια ειναι οτι καπου την ειδα ακομη και ερωτικη την Θεσσαλονικη.

Αλλα στην ακραια της μορφη ερωτικη....

Ρολαρω την Μοναστηριου λοιπον και στο απεναντι του σταθμου πεζοδρομιο καποιοι αλοδαποι μεταναστες περιμενουν το μεροκαματο Κυριακατικα.

Συνεχιζω και στα αριστερα μου επιβλητικα και βαναυσα υψωνονται οι γερανοι απο τα εργα του μετρο(τρομαρα μας), λιγο πριν μπω στην θρυλικη πλατεια Βαρδαριου.

Χωρις καποιο απροοπτο περασα ολη την Εγνατια και φτανοντας στον περιξ της εκθεσεως χωρο αμμεσως ειδα εκτος ολων των αλλων και τον ερωτισμο που αποπνεει αυτη η πολη.

Πανοπλοι σαν αστακοι αστυνομικοι μπατσοι και ολα αυτα τα ειδη ετοιμα να εφαρμοσουν τον ερωτισμο τους πανω σε οποιονδηποτε αφελη, για να δικαιολογησουν και την παρουσια τους εκει αλλα και τον μισθο τους.

Περνωντας πανω απο την βορεια πυλη κοιταξα καπως επιμονα μια κοπελα αστυνομικο απο μια ομαδα νεαρων αστυνομικων που ηταν αραγμενοι εκει. Αμμεσως ενοιωσα τις καυτες διαπεραστικες ματιες ολων των συναδερφων της

Η προκληση δεν ειναι πραξη σοφου ανθρωπου και απομακρυνα το βλεμμα μου και το αμαξι πολυ γρηγορα απο κοντα τους.

Ηδη εχω στριψει στην 3ης Σεπτεμβριου και απο εκει δια μεσου της Λεωφορου Στρατου μπαινω στην Τσιμισκη και ρεμβαζοντας παρεα με το ραδιοφωνο δυνατουτσικα και ακουγοντας ενα παλιο αγαπημενο τραγουδι τελειωνω την Κυριακατικη πρωινη μου βολτα απομακρυνομενος απο τις ερωτικες περιοχες της πολης μας χωρις καανενα απροοπτο με ζαρντινιερες και τα λοιπα.

Το τραγουδι που ακουσα στο ραδιο περνωντας την Τσιμισκη

7 σχόλια:

  1. Θέλει προσοχή και προφυλάξεις ο έρωτας φίλτατε..

    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχεις απόλυτο δίκιο, αυτή είναι η "ερωτική θεσσαλονίκη" και λίγα είπες, κάνε και μια γύρα το βράδυ, από τη παραλιακή, πήγαινε και προς τη καλαμαριά και κρήνη και αν δεν βαριέσαι την Α.Δημητρίου ή την Καραμανλή.

    Ωραίο το θέμα και η διήγησή σου,

    καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευρυνοε παντα με προφυλακτηρα, μα παντα χαχαχα

    AlexMil στα αμμεσα σχεδιαα μου ειναι να κανω μια νυχτερινη βολτα στας παραβαρδαριους περιοχας και στο γκετο του Δενδροποταμου και τοτε θα δουμε τι ψαρια θα πιασουμε.

    Καλο σας βραδυ φιλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν ειχες καθολου ερωτικη διαθεση μου φαινετε οταν εκανες την βολτα σου ;)

    το τραγουδι κουφο .... δεν το ξερα :)))


    καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οχι Ελενα δεν ειχα ερωτικη διαθεση αλλα και να ειχα θα μου φευγε με τοσο στρουμφακι που ειδα.
    Οσο για το τραγουδι αν τυχει και ακουσεις καμμια φορα ραδιο Θεσσαλονικη ισως το πετυχεις σε καλυτερη φυσικα εκτελεση απ αυτη που βρηκα εγω. Και ναι κουφο ειναι το τραγουδι, με αυτα που βιωνουμε ολοι θα κουφαθουμε, ακου βρε φιλε μου να γινεται μια εκθεση και να κανουμε ετοιμασιες για πολεμο. Καλη σου μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εξαρταται με τη διαθεση με την οποια τα βλεπεις ολα.Την επομενη φορα που θα κανεις την ιδια βολτα φροντισε να εχεις καλυτερη διαθεση και να δεις πως ουτε τα στρουμφακια δεν θα σε ενοχλουν.Στο λεω γιατι και γω αυτες τις μερες ολα ετσι τα βλεπω.
    Συνηθως...αφηνω τους αλλους να ετοιμαζουν πολεμο,κι εγω μενω στον ειρηνικο μου κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μην συγχιζεσαι και ανεβει και καμια πιεση ,οσο σκεφτομαι οτι ερχεται ο χειμωνας και θα κλειστουμε μεσα στεναχωριεμαι ,για αυτο προσπαθησε τ5ην βολτα να την απολαυσεις..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες