Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Ημερα εκλογων

Ανημερα των εκλογων θαθελα να αναδημοσιευσω το ποστ του γιου μου. Διιαβαστε και πειτε μου

το θέμα της ψήφου που με απασχολεί εδώ κ ένα 2λεπτο με έκανε να καταλήξω στα εξής για τα μεγαλύτερα κόμματα που κατεβαίνουν στις εκλογές…

νδ: κόμμα συντηρητικό μόνιμος υπερασπιστής του κεφαλαίου φασίζουσας υλουστρασιόν νοοτροπίας. Αυτό που μέσα σε 5 χρόνια συνέχισε το έργο των παλιών διαχειριστών της εξουσίας και τα κατάφερε μια χαρά. Εργασιακός μεσαίωνας και συρρίκνωση των δικαιωμάτων των πολιτών ήταν αυτά που χαρακτήρισαν την πολιτική του.

πασοκ (κατά άλλους μπατσόκ): πανελλήνια ένωση ρουφιάνων δήθεν σοσιαλιστών με τάσεις φιλελευθερισμού ως δείγμα προόδου, αποκούμπι του καπιταλισμού σε περιόδους κρίσης. 20 κάτι χρόνια κυβέρνηση κατάφερε να καταστρέψει την όποια ελπίδα είχε αυτή η χώρα μετά την χούντα. Έφτασε, σε συνεργασία με την νδ, την κοινωνία να αποστρέφεται την πολιτική και να πιστεύει ότι τίποτα δεν αλλάζει. Υπηρέτης και αυτό του μεγάλου κεφαλαίου.

κκε: το μαντρόσκυλο της αριστεράς που δεν συζητάει με κανέναν τίποτα γιατί …αυτοί τα ξέρουν όλα(90 χρόνια πείρας μη χέσω). Επί χρόνια εκτονωτής του λαού. Συνδιαλαγόμενο, με την “κακή“ κατά τ`άλλα αστική τάξη, και μπάτσος των κοινωνικών κινημάτων. Καλλιεργεί το προφίλ του επαναστάτη σύμφωνα με τα δικά του πρότυπα και όποιος αντιδρά διαφορετικά είναι ….προβοκάτορας.

συριζα: trendy αριστερό προφίλ και γενικόλογα λόγια συνθέτουν αυτό το κόμμα που παρότι είναι στους δρόμους στο κοινοβούλιο το ελληνικό αλλά και το ευρωπαϊκό υπογράφει ότι το μπατσοκ κ η νδ. Επίσης διαθέτει και αναρχοπροφίλ που πολλοί θα ζήλευαν. Γείτονας γενικότερα του πασοκ και καλός βοηθός, το αποδεικνύουν άλλωστε οι πολλές παλιότερες μεταγραφές στελεχών.

λαος: φασιστικής νοοτροπίας κόμμα που ζητάει την ψήφο του κάθε χριστιανοφασίστα την στιγμή που οι περισσότεροι βουλευτές του είναι δωδεκαθεϊστές! Ο πρέδρός του, Γεώργιος Καρατζα-φυρερ, λαϊκίζει με κάθε ευκαιρία και εντοπίζει το πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας στους μετανάστες, καμιά κουβέντα για το κεφάλαιο, καμιά κουβέντα για τα αφεντικά μάλιστα “μάλωνε“ συχνά την νδ για να την βοηθήσει να προχωρήσει σε αντιδραστικά μέτρα και να καρπωθεί μετά αυτός την δόξα στον “κόσμο της δεξιάς“.

οικολόγοι πράσινοι: πράσινα άλογα χαμηλού προφίλ που δηλώνουν διατεθειμένοι να συγκυβερνήσουν με τον οποιονδήποτε αν μπουν στο κοινοβούλιο. Επίσης προφίλ κουλτουριάρικο με γνωστούς ηθοποιούς να συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του. Σου δίνει την εντύπωση πως πιστεύει ότι θα λύσει τα προβλήματα της κοινωνίας με ποδηλατόδρομους και ανεμογεννήτριες!

Βέβαια υπάρχουν και πιο σοβαρά κόμματα και σίγουρα καλύτερες προτάσεις!

Φίλοι του Ανθρώπου: Οι «Φίλοι Του Ανθρώπου» ζητούν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών με συνθηματάκια εύκολα αλλά άκρως πολιτικά και πρωτότυπα σλόγκαν, με ιδιαίτερο χιούμορ. Το κόμμα του Κ. Σταμούλη αυτοχαρακτηρίζεται ως «ένα πολιτιστικό αίθριο για όσους δεν θέλουν πολιτική στέγη».

tzib

panesopoios-xanei-sthn-agaph

Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.): Ο πρόεδρος του «Παναγροτικού Εργατικού Κινήματος», Μιλτιάδης Τζαλαζίδης -αγροτοεργάτης πολιτικός- στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με την «Ένωση Κεντρώων» και είχε κατέβει ως υποψήφιος στη Β’ Αθηνών, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση. Γι’ αυτό «τρελάθηκε» και τώρα μοιράζει οικόπεδα και χρέη. …..δυστυχώς δεν βρέθηκαν φωτογραφίες!

Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική ΣυγκρότησηΚ.Ο.Τ.Ε.Σ.): το κόμμα αυτό καλεί τους απανταχού καλλιτέχνες όπως και τα άτομα με αισθητική και καλλιέργεια να υποστηρίξουν το πρώτο αμιγές κίνημα αισθητικής~! (

Χωρίς χορηγούς και σπόνσορες και με μοναδικούς συμμάχους το χιούμορ και την κουλτούρα, οι Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. (Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση) απευθύνονται σε ανθρώπους που δεν τους αφορούν η καταπίεση της πολιτιστικής ορθότητας, οι διακρίσεις σε οιαδήποτε βάση, τα κοινωνικά και οποιουδήποτε είδους πρότυπα. Ανθρώπους που αποφασίζουν ελεύθερα μόνο με βάση την κρίση και την καλλιέργεια τους και που θεωρούν αναφαίρετο το δικαίωμα τους να αυτοπροσδιορίζονται σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους. Έτσι τουλάχιστον λένε οι ίδοι!

kotesfr copykotes pisw copy

οπότε τώρα καταλαβαίνετε γιατί…………

ΑΠΟΧΗ για όλους τους λόγους του κόσμου

5 σχόλια:

  1. καταλαβαινω ποσο περιφανος νιωθεις :)))))

    ευγε!!!

    οι νεοι ειναι χιλιομετρα μπροστα :)))))


    καλημερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελενα ευχαριστω πολυ. Οι περισσοτεροι νεοι, ετσι χιλιομετρα μπροστα ειναι, το βλεπω απο τους φιλους των παιδιων μου, και πραγματικα αυτο με γεμιζει χαρα. Ισως αυτοι οι νεοι καταφερουν να κανουν ολα εμεις δεν τολμησαμε
    Καλημερες και καλο βολι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο του συνειδητοποιημενος!!!!!!!
    Καλημερα σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχα,πολύ γέλιο και πολύ σωστά,ακριβώς έτσι τα σκέφτομαι κι εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες

Συνεργάτες