Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Μεγαλες προσδοκιες

Eιναι πολυ σαφες οτι κανεις δεν στεναχωρηθηκε που πηραν ποδι.

Ακομη πιο σαφες ειναι οτι ολοι μας εχουμε προσδοκιες ακομη και αυτοι που δεν ψηφισαν τον Γιωργο κατι καρτερουνε απο αυτον.

Κατι περιμενουμε ολοι απο την νεα κυβερνηση και θελουμε αν ειναι δυνατον να μην μας απογοητευσει και λιγο να κοιταξει προς τα κατω.

Να δει τον κοσμο, να φροντισει για την μορφωση των παιδιων του κοσμακη.

Να ριξει λιγο ενα βλεφαρο και αν ειναι δυνατον κααι κανενα ευρακι παραπανω στα νοσοκομεια για την υγεια μας και την κατασταση της.

Εχουμε και το οικονομικο ομως και εδω αρχιζουν τα δυσκολα.

Ειμαστε και ολοι, αλλος πολυ αλλος λιγοτερο χρεωμενοι στις τραπεζες και ο Γιωργος κατι υποσχεθηκε, μην ξεχνιομαστε Γιωργο.

Επισης Γιωργο αν σου μεινει χρονος και βγεις καμμια βολτα το βραδυ οπως εκανε ο πατερας σου, ριχνε και καμμια ματια παραδιπλα, κατω απο καμμια γεφυρα σε κανενα παγκακι στα παρκακια και δωσε εντολη να φροντισουν και λιγο τους ανθρωπους που δεν εχουν σπιτι και κοιμουνται στους δρομους.

Εσυ Γιωργο ειχες προοδευτικες ιδεες στο θεμα των εξαρτημενων ατομων και πολυ θα σε παρακαλουσα προσωπικα να μην αφησεις αυτους τους νεους, στην πλειοψηφια τους ανθρωπους , ερμαια και βορα στα χερια των εμπορων της ασπρης σκονης.

Γιωργο ο λαος σε εμπιστευθηκε μην προδωσεις ποτε αυτην την εμπιστοσυνη, για να μην βρεθεις στην θεση που σημερα βρεθηκε ο προκατοχος σου.

Καλη επιτυχια στο πραγματικα δυσκολο εργο σου

13 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ; ΘΕΛΟΥΝ;Η ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ 10 ΜΑΣΕΛΕΣ.ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα, φαίνεται ηθικό στοιχείο ο Γιωργάκης!
    Αλλά θα περιμένουμε όλοι να δούμε τις πράξεις του!
    Ελπίζω να δικαιωθούν όσοι τον ψήφισαν και να πειστούν όσοι τον αμφισβήτησαν.
    Αλλά πολύ φοβάμαι πως πήρε την εξουσία σε μια πολύ δύσκολη φάση της Ελλάδας.
    Περιμένουμε λοιπόν!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα!!!Ο Γιωργάκης έχει όνειρα και σχέδια για ένα καλύτερο ΑΥΡΙΟ μα το ερώτημα μου είναι ένα θα τον αφήσουν οι γύρω απ'αυτόν να τα πραγνατοποιήσει;ΟΙΔΟΜΕΝ!Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το μονο που με ευχαριστει ειναι ο λαος τιμωρει... και το ξερουν πολυ καλα ....
    γι αυτο ας κανουν αυτα που υποσχεθικαν ...

    ας δουμε τι καπετανιος ειναι :))))

    καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι επειδή το ΠΑΣΟΚ άλλαξε πρόεδρο. Τα στελέχη είναι τα ίδια που τα έκαναν σκατά πριν 5 χρόνια. Δυστυχώς ο λαός ξεχνάει δεν θυμάται. Αν θυμόταν δεν θα ψήφιζε ούτε αυτόν. Είναι φοβερό πράγμα πάντως που ο Έλληνας αν χωρίσει απ την αχαίρευτη-ακαμάτρα, στα 5 χρόνια την βλέπει σαν καινούρια σύζυγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θαναση αυτο θα το δουμε στην πραξη.

    Εβιτα ο καλος ο καπετανιος στην φουρτουνα φαινεται.

    Μαρα υπομονη και θα τα δουμε ολα αυτα.

    Ελενα απο το στομα σου και στου Γιωργου το αυτι

    Κιρκη καμμια φορα ομως ο ηγετης ειναι αυτος που δινει το στιγμα και επιβαλλει την γνωμη του. Ας τον δουμε πρωτα επι του εργου και μετα εδω ειμαστε να τον κρινουμε


    Καλημερεςςςς και καλοριζικος ο νεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θες να κάνω μια πρόβλεψη? Σε λίγο καιρό πάλι ο κόσμος θα αρχίσει την αγανάκτηση. "Ρε Γιώργο είπες αυτό...εκείνο...πότε θα τα κάνεις?". Ο Γιώργος θα απαντήσει "Είπα αλλά τα ταμεία ήταν πιο άδια απο ότι περίμενα οπότε αλάργα να μαζέψουμε λεφτά και μετά τα ξαναλέμε". Το πόσο άδια είναι τα ταμία δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι πως η ΕΕ έχει δώσει σαφείς οδηγίες καικανείς δεν ξεφεύγει. Μόνο ένα θα ρωτήσω...στο πρόγραμμα του λέει για μείωση των ορίων συνταξιοδότησης που επιβάλει η ΕΕ. Δηλαδή τί; Θα ζητήσει πίσω την υπογραφή του; Αφού κι αυτός το υπόγραψε. Και απο την άλλη θα "χαρίσει" τα δάνεια σε αυτούς που δε μπορούν να τα πληρώσουν. Δηλαδή θα τα βάλει με τις τράπεζες? Θα τα βάλει με την ευρωπαϊκή τράπεζα? Δε νομίζω! Μακάρι αλλά...φοβάμαι πως σε κανα χρόνο πάλι τα ίδια θα λέμε!
    Καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αρχιζω να πιστευω πως και οι ιδιοι χαρηκαν που φαγαν 2 μουντζες.....(10).....
    Αχχχχ αυτα τα δανεια....κοιμαμαι ξυπναω αυτο σκεφτομαι λολ
    Καλο μεσημερι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kαι τα ιδια θα λεμε και κοψωχερηδες θα δουμε Ελπιδα. Δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα αλλα ας τον δουμε πρωτα κι αυτον και μετα εδω ειμαστε να του τα σουρωμε αν δεν ανταποκτιθει στις προσδοκιες μας και στις υποσχεσεις του.

    Αν χαρηκαν λεει Αντιγονη. Μεχρι εκει πανω πηδηξαν απο την χαρα τους.Χαχαχαχαχααααααα
    Ολοι με αυτην την σκεψη κοιμομαστε και ξυπναμε εχεις απολυτο δικιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εμενα παντως όσα λέει δε με πειθουν - έχω καλή μνήμη μάλλον και μου μοιάζουν 'too good to be true' . και περιμένουν τόσοι να βολευτουν από τους νεους βολευτες ....

    είδωμεν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. evi ισως και να μην πειθουν κανεναν απολυτα

    αλλα

    οταν δεν εχεις απο που αλλου να κρατηθεις ελπιζεις

    ελπιζεις αν και ξερεις

    'too good to be true' .

    Καλη σου μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. για να δουμε και τον Γιωργακη.......ισως μας ξελασπωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες

Συνεργάτες