Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

EYAΘ και ολα στα ....... φρυδια τους


Εδω και ενα μηνα περιπου στον πεζοδρομο διπλα απο το μαγαζι μου ανακαλυψαμε μια πηγη γαργαρου και πεντακαθαρου νερου.

Επειδη ομως δεν πιστεψαμε στο θαυμα αυτο, καθως μας δερνει η καχυποψια ειδοποιησαμε, πρωτα οι γειτονες μου και μετα απο ενα μηνα και εγω προσωπικα,την ΕΥΑΘ να ερθουν να δουν απο ποια σωληνα της υδρευσης διαρεει αυτο το φρεσκο και γαργαρο νερακι.

Μετα απο ενα μηνα οχλησεων και παραπονων συνεργειο ακομη δεν ειδαμε και μαλλον ουτε προκειται να δουμε αν δεν γινει κατι να τους ξυπνησει απο τον βαθυ τους ληθαργο και να τους βγαλει απο την νιρβανα που εχουν ριχτει.

Ειλικρινα δεν ξερω τι συμβαινει εκει στην ΕΥΑΘ, δεν ξερω ποιο ειναι το καθεστως λειτουργιας τους, δεν ξερω αν ειναι ΑΕ η αν ειναι ΔΕΚΟ και δεν με ενδιαφερει να μαθω. Γνωριζω μονο οτι ενα πολυτιμο αγαθο, που ενδεχομενως καποτε ισως και να το στερηθουμε, χυνεται στον δρομο και πετιεται στον βροντο μονο και μονο εξαιτιας της ανευθυνοτητας της συγκεκριμμενης εταιρειας.

Οτι και να μου πουν απο εδω και περα, δικαιολογιες παντα υπαρχουν, εγω εχω σχηματισει την γνωμη μου για την παρουσα εταιρεια.

Αγαπητοι μου αναγνωστες η ΕΥΑΘ μας γραφει και εμας και το πολυτιμο αγαθο που διαχειριζεται στα αρχηδια της.

4 σχόλια:

  1. Αντιγονη οχι δεν ειναι η πρωτη φορα. Το κακο ομως ειναι οτι μαλλον δεν ειναι και η τελευταια
    Καλο απογευμα και καλο σαββατοκυριακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρε και κανε καταγγελια στο ραδιο θεςς ... να δεις για ποτε θα ερθουν


    καλησπερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ναι και μετά όταν είναι να σας στείλει το μπουγιουρντί, θα θυμηθεί να βγει από τη νιρβάνα για να τα πάρει...κλασσικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες

Συνεργάτες