Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

"γ@μι@δες και δειρτες"

Μονο αν εισαι εκει μπορεις να πεις τι πραγματικα συμβαινει στην αντιπαραθεση μεταξυ του δικου μου παιδιου και του παιδιου του φιλου μου, του συνεργατη μου, του πελατη μου και το παιδι του οποιδηποτε συμμετεχει σε αυτην την διαδικασια της ανταλλαγης υβρεων, χημικων αεριων με μολοτωφ και της ανταλλαγης μισους.

Ενα μισος που δεν οδηγει πουθενα και ουτε φυσικα τιμαει κανεναν, ειτε πολιτη, αν θελεις πολιτη αντιεξουσιαστη,ειτε αστυνομικο ματατζη αλλα κυριως δεν τιμαει αυτους, που εξωθουν τους νεους μας σε μια τετοια κατασταση.

Δεν θελω να πω ουτε να παρω θεση υπερ του ενος η του αλλου, αν και πολυ θα το ηθελα αλλα να προβληματισω για το ποιος ειναι αυτος που οπλιζει με τοση αυθαδεια νεους αστυνομικους και ποιος ειναι αυτος που εχει τον ελεγχο των επιχειρησεων σε μια πορεια που συμμετεχει τοσος πολυς κοσμος ανυποψιαστος.

Γιατι δεν ειναι δυνατον να εγκλωβιζονται εκατονταδες διαδηλωτες και να ραντιζονται κρυφα απο τις καμερες με χημικα, να ξυλοκοπουνται νεαρα κοριτσια απο παληκαραδες αστυνομικους. και να βριζονται χυδαια ξενοι δημοσιογραφοι απο αναγωγους πραιτωριανους που μονο κακο κανουν στην χωρα μας.

Ο κατα τα αλλα συμπαθης υπουργος ΠΡΟ.ΠΟ ας μαζεψει λιγο αυτα τα παλληκαρια του πριν εκτος απο μπαταξηδες οι εταιροι μας μας κατηγορησουν και για "γ@μι@δες και δειρτες"

Γιωργο κουραστηκα να σου γκρινιαζω πια γιατι δεν με ακους.





Ουτε και εγω θα σε ξανακουσω οταν θα μου μιλας στις επομενες εκλογες

4 σχόλια:

  1. Γιωργο μου ξερουν οτι δεν εχουν αλλη φορά
    και κανουν τους κουφούς
    βλεπεις αυτοι χορτενουν με μια φορα που τους ακουμε

    καλη σου νυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Elena το ξερω οτι και σενα σε κουραζει η γκρινια μου

    Γιαννη ειλικρινα αυτο που γινεται δεν το περιμενα. Ηλπιζα οτι καπως αλλιως θα ηταν τα πραγματα, διαφορετικα απο τους αλλους.

    Καλη σας νυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ντροπή για όσα έγιναν, ντράπηκα που τα έδειξαν κι εδώ... τι να τους πω...?!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες

Συνεργάτες