Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Κ.Ε.Ε (κεντρα επεξεργασιας ενηλικων)

Για ακομη μια φορα διαπιστωσα οτι στην χωρα που ανθει η φαιδρα πορτοκαλεα ολα γινονται χαρην του θεαθηναι και για τιποτε αλλο.
Εξηγουμαι: Εδω και κανα δυο με τρεις μηνες εκανα εγγραφη στα Κ.Ε.Ε.( Κεντρα Εκπαιδευσης Ενηλικων). Τα μαθηματα εγιναν και χαρη στην αοκνη και φιλοτιμη προσπαθεια του νεαρου μας δασκαλου ολοκληρωθηκαν, επιτυχως πιστευω. Μεχρι εδω ολα καλα.
Επειδη ομως ολα τα θαυματα κρατουν μια μερα και το πιο μεγαλο τρεις, ετσι και στην περιπτωση αυτη συνεβη το αναποφευκτο. Καποιος τεραστιος, υψηλα ισταμενος, εγκεφαλος- ανεγκεφαλος, χωρις να λαβει υποψιν του οτι ολοι οι συμμετεχοντες στον κυκλο μαθηματων ειναι ενηληκες με υποχρεωσεις, αλλαζει τις ωρες μαθηματων αυθαιρετα χωρις να νοιαστει αν θα μπορουν οι μαθητες να αλλαξουν εκ νεου το προγραμμα τους.
Δημιουργει νεο τμημα σε παρακειμενο δημο, με ωρες που βολευουν εμας αλλα δεν συνεχιζει στο ιδιο ωραριο με το δικο μας τμημα, με δεδομενο οτι το νεο τμημα που δημιουργησε στερειται μαθητων.
Αν αυτο λεγεται οργανωση, αν αυτο λεγεται ενδιαφερον και μεριμνα για τον ευρωπαιο πολιτη μια και τα προγραμματα χρηματοδοτουνται απο την Ευρωπαικη Ενωση τοτε πρεπει να ψαχτουμε μηπως ειμαστε εμεις σε πλανη μηπως γυρισε αναποδα ο κοσμος και μυρουδια δεν πηραμε.
Ελπιζω να μην επανερθω για παρομοιο θεμα Δημοσιας Δοιηκησης που να αγγιζει την ζωη μου και την ψυχικη μου γαληνη

5 σχόλια:

  1. και εγω σου ευχομαι να μην εχεις παρομοιο 8εμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Αν αυτο λεγεται οργανωση, αν αυτο λεγεται ενδιαφερον και μεριμνα για τον ευρωπαιο πολιτη μια και τα προγραμματα χρηματοδοτουνται απο την Ευρωπαικη Ενωση τοτε πρεπει να ψαχτουμε μηπως ειμαστε εμεις σε πλανη μηπως γυρισε αναποδα ο κοσμος και μυρουδια δεν πηραμε."
    αυτό λέγεται Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παλιά μας τέχνη κόσκινο ασυνενοησία και ωχ αδερφέ φώναζε φίλε μη χαρίζεσε.
    καλή σου νύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η λέξη οργάνωση φίλη μου στον τόπο μας, είναι ακόμη άγνωστη σε κάποιους....Δεν υπάρχει έλεγχος, ή υπάρχει μόνον στα χαρτιά και κάνουν ότι θέλουν, λες και το "μαγαζί" είναι δικό τους.
    Με αγάπη
    Max

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ....Συμπάσχω αφάντασταααα!!!! Η γραφειοκρατία δολοφονει το συναίσθημα... Τα
    ΚΕΕ παρα-μάγαζα , πολιτικά γραφεία , υιοθετημένα παιδιά της ..επανίδρυσης του κράτους... φαινόμενο Πανελλαδικό...
    ...κουράγιοοοο...ευχομαι να σαι καλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες