Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Φτου μας!!!!!!!!

Koντευουν μεσανυχτα.....μπρρρρρρρρ

Τα φαντασματα παρεα με τα βαμπιρ ειναι ετοιμα να ξεχυθουν στους δρομους, ν αρπαξουν ανυποψιαστους διαβατες .
Κοντευουν μεσανυχτα και κατω απο τους φανοστατες μεσα σε παρκα, πανω σε βρωμικα παγγακια καθονται κατι ξεχασμενες απο τον Θεο Ηλιο ψυχες. Ψυχες απολυτα μονες, σωματα ρακενδυτα, κορμια σπασμενα.

Κανεις, ουτε τα βαμπιρ ουτε ακομη και τα φαντασματα ασχολουνται μαζι τους.
Ζουν την απολυτη μοναξια του κρυου και της βροχης.

Ρακενδυτες, ντυμενες με τα κουρελια της χαμενης τους αιγλης, μαζευουν τα σκουπιδια των αναμνησεων τους και κλεινουν τα ματια τους χωρις υπνο και χωρις ονειρα. Οι εφιαλτες τους ειναι γλυκυτεροι απο τον εφιαλτη της μερας τους.

Τα βαμπιρ τους προσπερνουν μη ριχνοντας τους ουτε ενα βλεμμα τα φαντασματα δεν τους πλησιαζουν ποτε.

Περναει και η ζωη απο διπλα και αυτοι ανημποροι να την δουν της γυριζουν την πλατη.

Την καληνυχτισαν προ πολλου.

Με το περασμα των φρικτων πλασματων του μεσονυχτιου απλωνεται σιγαλια και καταχνια. Στο περασμα τους φριχτοι υποκωφοι ηχοι απλωνονται στην μικρη πλαση του παρκου.
Οι ανυποψιαστοι που δεν βλεπουν τα πλασματα τους σκοτους μπερδευονται, ουρλιαζουν, χτυπιουνται και τα βαζουν με τα φτωχα πλασματα του Θεου

Να φυγετε, να φυγετε μολυνετε την πλαση μας.

Τα καροτσια με τα υπαρχοντα αφηνουν στριγκλιες καθως οι φτωχουληδες του Θεου φευγουν μη μπορωντας να μεινουν στον μικροκοσμο των ανυποψιαστων.

Φτου μας!!!!!!!!!!!

3 σχόλια:

  1. και βλεπω ολο και περισσοτερους... που θα παει αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...και 'ζήσαν οι πολιτικοί καλά και οι τράπεζες καλλίτερα. Δυστυχώς.
    Έχουμε καταλήξει σε μια εποχή, όπου ο άνθρωπος έχει σαν μοναδική αξία το χρήμα και όχι τα ανθρώπινα ιδανικά. Ζούμε σε ένα κόσμο που υπάρχουν βίλλες και λοιπές όμορφες οικίες, ενώ στην παρακάτω γωνία υπάρχει κάτι ετοιμόροπο, μια τσίγγινη κατασκευή που θεωρείται σπίτι ή ακόμα χειρότερα, ένα δέντρο.
    Όσο για τα πλάσματα της νύχτας, δεν θα πω τίποτα. Υπάρχουν διάφορα και αν ανοίξω ποτέ το στόμα μου, ο Λιακόπουλος θα πάει πάλι στο νηπιαγωγείο! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες