Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Πρώην ΤΕΒΕ πρώην κοινωνική ασφάλιση


Μα επιτέλους ποιοί είναι αυτοί που με τόση αδειαντροπιά παίζουν με τα νεύρα μας, με τον χρόνο μας και με τις ζωές μας εν τέλει


Εδώ και κάποια χρόνια το ΤΕΒΕ άλλαξε και έγινε ΟΑΕΕ. Από τότε άλλαξε και η ζωή μας σαν ασφαλισμένοι που είμαστε. Για μια απλή απλούστατη θεώρηση του βιβλιαρίου οι φωστήρες μας υποχρεώνουν να στηνομαστε με τις ώρες στην ουρά και αν είμαστε τυχεροί και δεν είναι χαλασμένα τα κομπιούτερ ίσως τελικά θεωρήσουμε. Αν φυσικά διαθετουμε όλα εκείνα τα δικαιολογητικά που πρέπει να γνωρίζουμε ότι πρέπει να εχουμε
Και αυτο δεν ειναι τπτ μπρος σε αυτα που μας περιμένουν από εδώ και πέρα Αργά αλλά σταθερά ξεκίνησαν να μας κόβουν κάποια φάρμακα χωρίς καμμιά απολύτως αιτιολόγηση.

Πας για μια μικροβιολογική εξέταση και εκεί μαθαίνεις ότι γιά άλλα μικρόβια πληρώνει το ταμείο και γιά άλλα όχι. Ποιός είναι αυτός που κάνει τον διαχωρισμό και με ποιά κριτήρια. Πας στο ιατρείο γιά μιά εξέταση και εκει διαπιστώνεις ότι έπρεπε να έχεις κλείσει ραντεβού. Το ότι στο βιβλιάριο γράφει ότι οι γιατροί του ΤΕΒΕ δέχονται χωρίς ραντεβού δεν έχει απολύτως καμμιά σημασία.
Αν τελικά φτάσεις και σε δε ο επιστήμων τότε δεν θα μπορέσει να συνταγογραφήσει πέραν του μηνός δι ανεξήγητον λογον.
Μετά από αυτά εμείς τα κορόϊδα, μην μπορώντας και να κάνουμε αλλιώς,συνεχώς τους τα ακουμπάμε, για να μπορεί ο [αν]αρμόδιος υπουργός να εξα-σκισει το μεγαλεπήβολα σχέδια της αταλάντευτης πολιτικής του διαλύοντας και το ταμείο και τις ζωές μας.

1 σχόλιο:

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες