Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Θελουν τον Γερμανο τους

Θελω να τα χωσω αγρια γιατι μου αναψαν τα λαμπακια, χωρις να χαμπαριασουν τιποτε.

Εληξε το συμβολαιο μου απο το κινητο μου τηλεφωνο και ειπα να το κανω καρτοκινητο γιατι πια τα τηλεφωνηματα μου περιοριστηκαν πολυ. Συγκεκριμενα επικοινωνω μονο μετα παιδια μου και με την γυναικα μου αντε και με κανεναν φιλο που και που. Γιατι λοιπον να πληρωνω παγια και να δινω λογαριασμο;
"Δεν εχεις λογαριασμο δεν δινεις λογαριασμο", οπως λεει και το μοτο της καμπανιας τους.

Παω λοιπον στον Γερμανο της γειτονιας μου και καθως μπαινω, υπο των ηχων μιας δυνατης ξενης μουσικης , μια πολυ ευγενικη κοπελιτσα με καλησπεριζει.
Της εξηγω τι ειναι αυτο που θελω και μου λεει να παρω κωδικο απο την εταιρεια της κινητης τηλεφωνιας για να γινει ακυρωση του συμβολαιου και αλλαγη σε καρτοκινητο.
Υπο τους ηχους της, ξαναλεω, δυνατης μουσικης υποκρουσης καλω την εταιρεια απο το κινητο μου και μετα απο αναμονη δυο λεπτων μια φωνη μου απανταει και πριν μου δωσει τον κωδικο προσπαθει να μου υποδειξει τις αναγκες μου οσον αφορα την χρηση του κινητου μου.
-Επιτρεψτε μου να γνωριζω τις αναγκες μου καλυτερα απο εσας.

Η αλλαγη τελικα δρομολογηθηκε, αλλα το νευρικο μου συστημα ταρακουνηθηκε.

Πρωτον βρε μαγκες με το καταστημα σας, αν ηθελα να παω σε μπαρ και να ακουσω μουσικη θα πηγαινα σε μπαρ να πιω και κανενα ποτακι, δεν θα ερχομουν σε σας να με ζαλισετε και να με ξεκουφανετε . Ηρθα σε μαγαζι να κανω μια δουλεια δεν ηρθα για να ακουσω νταμπα ντουμπα και να μην μπορω ουτε να ακουστω ουτε να σας ακουσω.

Και δευτερον ας μας αφησουν, ολοι αυτοι οι μυαλοπωλες, να ξερουμε εμεις το καλο μας οσον αφορα τα κινητα μας, τα δανεια μας, και την διαιτα μας και να μην μας πρηζουν τα "ουμπαλα" με την πρωτη ευκαιρια

Επιτελους αφηστε μας ησυχους και μην μας ζαλιζετε τον ερωτα.

13 σχόλια:

  1. Δυστυχώς και αυτά τα παιδιά αμοίβονται με 3 και 60 και είναι αναγκασμένα να τα κάνουν όλα αυτά, καθότι έχουν στόχους και λοιπές ιστορίες.
    Η αντίδρασή μας ως καταναλωτές ποια είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τωρα που πηρες κωδικο αντε περιμενε και καμια 40ρια μερες να κοπη καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως λέει ο Θανάσης...

    Αν σκεφτείς ότι η στρατηγική του Γερμανού είναι να στοχεύει στις νεαρές ηλικίες (εξ ου και οι δυνατές μουσικές και τα περίεργα gadgetακια δώρο και το εκνευριστικό ψηστήρι για παροχές).... αυτό σημαίνει ότι εμάς που μας ενοχλεί η μουσική και το ψήσιμο για έξτρα αγορές, μάλλον δεν μας στοχεύουν..... γιατί δεν είμαστε...νεαρές ηλικίες!!!!

    Όχι απλά σε ξεκουφαίνουν, όχι απλά σου σπάνε τα νεύρα...υπαινίσσονται ότι είμαστε και γέροι/γριές από πάνω!!!!!!!ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε καμία περίπτωση δεν θα κακολογούσα τα άτομα που δουλεύουν σαν πωλητές ή τις τηλεφωνήτριες. Όπως είπαν και οι φίλοι από πάνω κάνουν απλά τη δουλειά τους. Οι εκνευριστικές καταστάσεις του χώρου ή τα ανούσια κατεβατά επιβάλλονται από τις εταιρείες.
    Για αυτό δεν είχα στεριώσει σε έναν χρηματοοικονομικοασφαλιστικό κολοσσό. Δεν γούσταρα να λέω τα παραμύθια τους, επειδή δεν θα μου άρεσε να μου τα λένε επίσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κιτσοςμιτσος ουτε καν 3,60 δινουν σε αυτα τα παιδια. Η αντιδραση μας σαν καταναλωτες πρεπει να ειναι η αδιαφορια μας για αυτα που μας σερβιρουν.

    θαναση αν μπορω ας κανω κι αλλιως χαχαχα

    Αγνη "υπαινίσσονται ότι είμαστε και γέροι/γριές από πάνω!!!!!" Αν ειναι αυτο που υπαινισσονται ουτε θα ξαναπερασω ποτε απ εξω απο το μαγαζι τους. Καποτε παλια σε καποιο μπαρ που ειχε πορτα δεν τους αρεσαν τα πεδιλα μου και δεν μου επ[ετρεψαν να μπω. Εκτοτε οσες φορες η παρεα επελεγε αυτον τον χωρο για διασσκεδαση παντα καταφερνα να τους αλλαξω γνωμη. Αν ειναι αυτο που λες θα κανω παλι το ιδιο

    Φιλε Γιαννη ξερεις οτι δεν τα βαζω με τους νεαρους και τις νεαρες που προσπαθουν να επιβιωσουν μεσα σε μια τετοια παλιοκατασταση. Δεν τα βαζω συνηθως με ατομα αλλα με τακτικες και με νοοτροπιες.
    Αλλα οταν επιλεγεις η αναγκαζεσαι να κανεις κατι τετοιο σιγουρα και θα ξερεις τις συνεπειες. Το οτι εσυ δεν το εκανες δεν σημαινει κατι;

    Καλο απογευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ μαζί σου ότι μας πρήζουν και δεν μας αφήνουν ήσυχους. Αλλά θέλω να σταθώ κι εγώ σ'αυτά τα παιδιά που δουλεύουν για ψίχουλα, ακούνε αυτοί όλα τα παράπονα χωρίς να φταίνε σε τίποτα (κυριαρχεί η λογική ''δουλεια σου είναι!!'') και έχουν να κάνουν και με τον καθε περίεργο που ξεσπάει τα νεύρα του πάνω σε αυτά τα παιδιά.

    Θέλω να αναφέρω και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Στην διάρκεια της πρακτικής της μια φίλη μου δούλευε σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών, και μέρος της δουλειας της (που δεν είχε καμμία σχέση με το αντικείμενο της σχολής, άλλο τεράστιο ζήτημα αυτο...) ήταν να παίρνει τηλέφωνο στους γονείς ή στους μαθητές και να τους ενημερώνει για το υπόλοιπο τους και το ποσό της επερχόμενης δόσης καθώς και την ημερομηνία πληρωμής...

    Καταλαβαίνετε ότι όλοι ξεσπούσαν σε αυτήν με το παραμικρό ερέθισμα. Ε λοιπόν αυτή η κοπέλα όσο δούλευε εκεί και έκανε αυτό το πράγμα δεν μπορούσε να κοιμηθεί το βράδυ.

    Λίγη επιείκια λοιπόν σε αυτά τα παιδιά που απλά αναγκάζονται να ακολουθούν τις πολιτικές των αφεντικών τους και του μάρκετινγκ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντικαπ καταλαβαινω την θεση αυτων των παιδιων και ποτε δεν τα εβαλα μαζι τους. Αλλα μερικες φορες καποιοι υπερβαινουν τα εσκαμμενα. Οταν ας πουμε σου λενε οτι αυτος που ζητατε, σημερα κηδευεται τοτε λες συλληπητηρια και κλεινεις καιδεν ειδοποιεις ολα τα αρπακτικα για να ορμησουν. Δεν ηθελα να αναφερθω σε αυτο το γεγονος αλλα για ολα οσα συμβαινουν, ολοι μας εχουμε ευθυνες και κανεις δεν μπορει να κρυβεται πισω απο την δικαιολογια οτι ειναι η δουλεια μου αυτη και να δρα με αναρμοστο τροπο Και φυσικα αναφερομαι στις εισπρακτικες εταιρειες οι οποιες δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο.

    Η ζωη ειναι δυσκολη μην κανουμε και εμεις τα πραγματα χειροτερα με την συμπεριφορα μας απεναντι στον συνανθρωπο μας, οποια κι αν ειναι η δουλεια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γιατι το λες αυτο?....... ξερεις τι ωραιος ειναι ο ζαλισμενος ερωτας?:ρρρρρρρ
    ααχχαχαχαχαχααχχαχαχα

    χαλαρωσε ..... δεν φταινε τα καιμενα τα κορτσουδια.... την δουλεια τους κανουν για ψιχουλα... και πρεπει να ειναι και ευγενικες ..... αντι να το κλεισουν το τηλ σε κανενως την μουρη .....
    αν δε σου κανει αλλαξε εταιρια :ρρρρρ παντου εχει τετοια κορτσουδια:ρρρ
    χχαχαχαχαχα

    καλο απογευμα...... χαμογελα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελενα Δεν του κρουου βρε Γκουγκλιαρημ το κουρτσουδ. Οπως λεει και το δημοτικο τραγουδι. Δεν φταινε το ειπα αλλα το θεμα υπαρχει ομως και κατι πρεπει να γινει. Την ωρα που εγραφα την αναρτηση το πρωι παλι το τηλεφωνο χτυπησε για να μας πουλησει συνδεση καποια.
    Εγω περιμενω κανεναν πελατη να παρει και αυτοι τον χαβα τους.

    καλησπερεςςςςςςςς και ρρρρρρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γεια σου φίλε μου! έχεις δίκιο με αυτά που λες στην ανάρτησή σου! σπαστική μουσική, και "εκπαιδευμένοι" καταλλήλως υπάλληλοι, να πλασάρουν αυτό που βολεύει την επιχείρηση... και αν πέσει κανείς και σε κανέναν από αυτούς τους πωλητές που σε αντιμετωπίζουν με τέτοιο εκνευριστικό τρόπο, δε θέλει πολύ... καλό σου βράδυ, να είσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 117 Καλημερα. Μιλησα χθες με μια φιλη που κανει αυτην την δουλεια και μου ειπε οτι δυστυχως καμμια φορα το συμφερον μου ταυτιζεται με το συμφερον της εταιρειας γιατι, λεει, αν δεν παει καλα η εταιρεια τοτε θα χασω την δουλεια μου.
    Φυσικα και συμφωνησα μαζι της. Το θεμα ειναι αυτο που κανεις να το κανεις με τετοιον τροπο που ουτε να ενοχλει και πολυ περισσοτερο να μην θιγει την προσωπικοτητα του αλλου
    Καλη σου μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 117 Καλημερα. Μιλησα χθες με μια φιλη που κανει αυτην την δουλεια και μου ειπε οτι δυστυχως καμμια φορα το συμφερον μου ταυτιζεται με το συμφερον της εταιρειας γιατι, λεει, αν δεν παει καλα η εταιρεια τοτε θα χασω την δουλεια μου.
    Φυσικα και συμφωνησα μαζι της. Το θεμα ειναι αυτο που κανεις να το κανεις με τετοιον τροπο που ουτε να ενοχλει και πολυ περισσοτερο να μην θιγει την προσωπικοτητα του αλλου
    Καλη σου μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εδώ και δύο εβδομάδες παλεύω να κάνω μια σύνδεση η γυναίκα.... Και εχθές μετά από τόοοοοοσο καιρό τι μου λέει η εταιρία που επέλεξα???? το κέρατο μου..... Καλέ.... χρωστάτε λεφτά από το 2007, και δεν μπορούμε να σας κάνουμε γραμμή.... Και λεφτά που τα έχω πληρώσει.... Πολύ γέλιο.... Και παρότι τους δίνω την απόδειξη, πρέπει να περιμένω άλλες δυο εβδομάδες για να φανεί στο σύστημα.... Σιγά ρε παιδιά... σύνδεση είπα να κάνω, όχι να αγοράσω οικόπεδο.... Κουράγιοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες