Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Καλη καλπη σε οποιον παει να ψηφισει

"Η τρομοκρατια δεν θα σταματησει τους αγωνες των εργαζομενων" ελεγε παλια ενα συνθημα στους τοιχους και ειχα την τιμη η την βλακεια να το γραφω εγω.

Σημερα δεν ξερω τι ειναι αυτο που σταματησε τους αγωνες των εργαζομενων αλλα το τιμημα απο αυτην την ιστορια το πληρωνουμε ολοι μαζι ανεξαρτητα απο το πολιτικο χωρο(χαχαχα) που υποτιθεται οτι ανηκουμε ολοι.

Σημερα δεν υπαρχουν πολιτικοι χωροι, σημερα δεν υπαρχει τιποτε περα απο την βολεψη του καθενος απο εμας και των παιδιων του.

Τι να πεις σε μια κοινωνια, για ποια ιδεολογια να μιλησεις οταν ο αλλος ουτε το λογαριασμο της ΔΕΗ ειναι σε θεση να πληρωσει. Για να μην αρχισω να λεω για τα δανεια και τα λοιπα.

Σημερα που δεν ξερουμε αν τα λεφτα των ταμειων σε ποιες τσεπες ειναι και ποιες βιλες εχουν στησει, σημερα εχουμε εκλογες. Βρε!!! αν οι εκλογες αλλαζαν την ζωη μας θα ηταν παρανομες οπως πολυ σωστα ελεγε ενα παλιο συνθημα των αναρχικων.

Σιγα λοιπον μην παω να ψηφισω!! Για ποιο λογο; Για να δειξω οτι συμμετεχω σε μια φαρσοκωμωδια που θελει την εγκριση μου για να συνεχισει να τρωει τα λεφτα που πληρωνω για την συνταξη μου; Οχι, κυριοι, δεν θα παρω.

Σιγα μην κανω τον κοπο να παω στην καλπη, καλυτερα να παω στο πανηγυρι του χωριου μου. Αλλωστε για τα πανηγυρια ειμαστε.

Ας κανουν οτι θελουν μονοι τους, απο μενα εγκριση δεν εχει. Ας αλλαξουν φιλιες και κατευθυνση οι πολιτικοι και τοτε βλεπουμε. Ας γυρισουν να με κοιταξουν οχι μονο προεκλογικα αλλα και μετα και απο την αλλη φορα τα λεμε.

Ας γυρισουν να δουν και λιγο πως τα φερνω βολτα και πως μεγαλωνω τα παιδια μου πως ειναι να σπουδαζεις δυο παιδια, πως ειναι να μην εχεις λεφτα για την ασφαλεια σου και για τους λογαριασμους σου και να κοψουν και κατι απο τις τραπεζες και απο τους παχυλους τους μισθους που πολλαπλασιαζονται με τις συμμετοχες τους σε διαφορες επιτροπες (sic) και μετα να δωσω εγκριση και ισως παω να ψηφισω κιολας

8 σχόλια:

  1. το να μην πας να ψηφισεις ειναι ευκολο και δικαιωμα σου.Αλλα να γυρισουν νασε δουνε πως τα φερνεις βολτα για πες μου αυτο το ονειρο που το εδες φιλε μου;μαυρο λοιπον στους μαυρογιαλουρους.ΔΕΝ ΓΕΛΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου φίλε Alterego. Προσωπικά, θα πάω να ψηφίσω αν έχω όρεξη. Με αποχή βοηθάω το 1ο κόμμα δυστυχώς. Σημασία έχει να δείξω την σιχαμάρα μου για, τον χορτασμένο από τα λεφτά μας, δικομματισμό και τα κομματάκια που ζουν στο σφαίρα του ονείρου και του χαζορομαντισμού.
    Αν και ανένταχτος, θα ψήφιζα τους οικολόγους γιατί είναι γελίοι εν γνώση τους, ενώ τα 2 "μεγάλα" είναι καμουφλαρισμένοι γελίοι, με μεγάλα λόγια! Να δω πόσα χρόνια χρειάζονται να καταλάβει ο Έλλην πολίτης ότι προεκλογικές παπάτζες ποτέ δεν βγήκαν αληθινές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι 4 πρώτες σειρές , στη τελευταία παράγραφο τα λένε όλα....Όλα τα άλλα είναι λόγια....
    Αυτά που είπες στο τέλος, είναι γεγονότα!!!
    Αντικατρόπτισες την κλασσική οικογένεια της Ελλάδος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω ειμαι κατα του να μην παει καποιος να ψιφιζει ..... ειναι το μεγαλητερο δικαιομα που μας δηνει η δημοκρατια ..... η δημοκρατια με ολη την σημασια της λεξεως .... οχι αυτη που την εχουν καταντησει .....

    επι χουντας οταν δεν αφηναν να ψηφιζει ο κοσμος το θεοσουσε ο κοσμος μεγαλειο να μπορει να το κανει ........
    το πως το καταντησαν και που φεραν τα πραγματα αφου αρχιζαν να ψιφιζουν ειναι αλλο θεμα......

    δοσε την γνωμη σου οποια και αν ειναι ......

    ο μονος λογος που δεν θα πηγαινα να ψιφισω ειναι αν το καναμε ολοι μαζι ....... να μην πηγαινε κανενας..... μονο τοτε ....

    μπορεις να κανεις και το αλλο που ειπε ο ρεπανακης ...... να βαλεις μεσα φετα απο σαλαμι ( απο κεινες με το πολυ λιπος) ωστε να λεροθουν και αλλα ψιφοδελτια μεσα στην καλπη :Ρρρρρρρρ
    ελπιζω να μην ψιφιζουμε στο ιδιο τμημα .... σε εσφαξα:ρρρρρρρρρρ


    καλο μεσημερι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ψήφος είναι κεκτημένο δικαίωμα του κάθε πολίτη και κερδήθηκε με πολλά λίτρα αίματος.
    Πήγαινε στην κάλπη, πάρε ένα ψηφοδέλτιο και γράψε πάνω:
    " ήρθα, δηλώνω παρών αλλά σας σιχάθηκα "
    Αν το έκαναν όλοι αυτό θα υπήρχαν εκατομμύρια άκυρα ψηφοδέλτια και μια τρομακτική συμμετοχή των πολιτών.
    Δήλωσε την παρουσία σου , αλλά μην τους χαρίσεις την ψήφο σου.
    Νομίζεις οτι θα τρομάξουν με την αποχή σου;
    Θα τρομάξουν όμως με την ενεργό και μη ελέγξιμη συμμετοχή σου !

    Πως θα τους φαινόταν αν αντίκριζαν την επομένη των εκλογών 10.000.000 ΆΚΥΡΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θαναση και για κλαμματα και για γελια ειμαστε

    κερβερε δεν φταιει ο δικοματισμος αλλα εμεις που τον δημιουργησαμε

    Πετσες και εγω κλασσικη οικογενεια ειμαι

    Ελενα οπως εχουν καταντησει την δημοκρατια ειναι δημοκρατια των τραπεζων και των καρτελ. Ας την χαιρονται λοιπον εγω συνενοχος δεν γινομαι

    Λυκε σκεψου ομως και το αλλο. Να στησουν καλπες και να μην παει ουτε ενας. Τοτε να δεις πανηγυρια.Και αν τυχον πανε μερικοι μεχρι και πρωτοσελιδο θα τους φτιαξουν. Για δες το ετσι 10.000.000 Ελληνες στις παραλιες και στα πανηγυρια και ουτε ενας στην καλπη

    Ευχαριστω που ειπατε την γνωμη σας εδω. Ειναι παντα σεβαστη.
    Καλο σας βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΌ ΠΑΛΕΎΟΥΝ ΧΡΌΝΙΑ ΦΊΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑς ΚΆΝΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΆΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΊΖΕΙ ΤΟ 20%
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥς ΠΕΡΆΣΕΙ ΘΑ ΨΗΦΊΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥς ΜΑΥΡΊΣΟΥΜΕ

    καλη σου νύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αναρωτιεμαι καμμια φορα Γιαννη τι θα γινοταν στην Αμερικη αν καποιος απο τους πολιτικους τους εκανε αυτα που κανουν εδω οι δικοι μας.
    Βλεπε Βατοπεδι, ομολογα, ζημενς κτλ,κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες